fredag 28. mai 2010

5 superraske pastaretter


Lag et av tilbehørene under. Kok opp pasta etter anvisning på pakken; penne, tagliatelle eller papardelle. Bland, spis og kjenn hvordan du med ett føler deg HJEMME! Husk Parmesan når du handler.

1)   Kjøp et nett med blåskjell, surr med litt løk og et fedd hvitløk i olje, tilsett en skvett hvitvin. Damp skjellene under lokk til de åpner seg. Strø hakket persille over og nyt livet; gjerne med et glass.  
2)   Strimle fersk skinke. Bland en passe stykke (ca 2 ss)  myk blåmuggost i fløte eller melk til en saus, ha i skinken og hell over pastaen.
3)   Kok asparges lett, bland med olivenolje, sitron og pasta. Grovkvernet sort pepper og rikelig med Parmesan.
4)   Fres hvitløk i olje, tilsett en boks hermetiske tomater (plommetomater  skåldes),  bland med pastaen.  
5)   Stek bacon, tilsett litt fløte og bland i pastaen med en eggeplomme, et fedd hvitløk og sort pepper – rør til det skummer. 

Eller lag denne herlige pasten med røkt skinke, som du finner oppskrift på her. Foto lånt fra Matprat.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

blogger templates | Make Money Online